Jag gillar produkter som kan användas till flera olika saker och i samarbete med Softskin har jag fått testa ett för mig nytt märke när det gäller ekologisk hudvård. Anita Grant producerar naturliga produkter inom hudvård, hårvård och även smink. I flera fall är ingredienserna även ätbara. Just det är något som jag gillar när det kommer till hudvård, för om det är saker du inte absolut inte bör äta, varför ska du smörja in kroppens största organ, huden, med dem?
 
Fler bra saker med produkterna:
 
  • miljövänliga och återvinningsbara förpackningar
  • handgjorda i England
  • naturliga, ekologiska och veganvänliga produkter
  • inga djurtester
  • helt fritt från syntetiska kemikalier
  • multifunktionella, all-round produkter
 
 
Just Cacay oil som ni ser exempel på här kan användas både i ansiktet och håret. I ansiktet masserar du in ett fåtal droppar morgon och kväll eller använder den i din dagcreme om du vill ha mer glow. I håret kan den användas som leave in-serum eller som värmeskydd.
 
 
 
Så här står det att läsa hos Softskin:
 
"Ingenting går till spillo när Cacay skördas. Efter att oljan har pressats ur används köttet till matlagning. Skalet används som bränsle till brasor och kaminer. Cacay träden växter extremt snabbt och är dessutom lätta att odla. Man har därför återställt skogen med träd på marker där man en gång skövlat för att ha betesmark till djur. Många småbönder kan enkelt odla träden och kan skicka barnen till skola."
 
 
Cacay oil passar för alla hudtyper och även du som, likt mig, har problem med din hårbotten kan använda den.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress