I dag kom vi hem efter att ha tillbringat en härlig vecka i Branäs. Vi har varit mer ute än inne och det har blivit massor av skidåkning. Helt plötsligt har jag en sjuåring (ja han fyller sju nu på onsdag) som är helt självgående i backarna, som åker före mig och ger MIG tips om hur jag ska åka för att bli bättre och som utan problem tar sig ner för svarta backar och påpekar sedan att de är tråkiga...vad hände liksom? Det roliga är att han gör att jag blir bättre för jag är ju tvungen att hänga på för att inte tappa bort honom i backen, även om han var snäll och väntade in mig så gott som varje gång vi åkte.
 
 
Jag fick även chans att inviga mina längdskidor som jag köpte i år och det är ett köp som jag är SÅ nöjd med. Nu hoppas jag att det blir en lika fin vinter nästa vinter som det har varit i år så att jag kan åka ännu mer. Jag längtar redan.
 
Obligatorisk grillning i backen.
 
Lillebror har även han fått testa på att åka skidor, och även om han är lite mer försiktig än sin storebror så dröjer det nog inte länge fören även han åker bättre än vad jag gör.
 
Utsikt från stugan en tidig morgon.
 
Nu ser jag fram emot en späckad vecka. Först två arbetsdagar och sedan blir det långledigt igen. Vi har en storebror att fira på onsdag och sedan blir det släktkalas på påskafton. Däremellan ska det storstädas, handlas och påskpyntas. Jag vill även hinna med lite påskpyssel och så ska det bakas och vi ska träffa vänner. Fullt ös, men roligt!
CAJSA [GRÖNA MOMENT]

Såg härligt ut och så underbart med längdskidåkning! Själv har jag inte haft tillräckligt med snö för det i år :/

Svar: Det var en härlig vinter, som snabbt övergick i sommar känns det som. :)
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress