I dag har vi firat vår sjuåring här hemma. Kan inte för mitt liv förstå att han redan är sju år, tiden går så galet snabbt. Jag och lillebror var även och storhandlade efter att vi hade lämnat födelsedagsbarnet på skolan. När båda barnen sedan var hemma passade jag på att påbörja vårstädningen.
 
Alltså fy sjutton så mycket damm här är...det avslöjas ju när solens strålar kikar in på våren. Lillebror kastade sig ner i soffan tidigare i dag och det blev ett enda stort damm-moln runt honom. Så nu ska är fejas och fixas imorgon. Det känns lite som att städa ut vintern och släppa in ny härlig energi när alla textilier åker ut och blir skakade. Lite läskigt är det ju även när det faktiskt är så att många kemikalier som kommer från bland annat teknikprykar i hemmet hamnar i just dammet, som vi sedan andas in och får i oss.
 
 
Storebror ville göra sin specialtårta idag. Den består av ett lager nyttig chokladbullesmet som trycks ut i en form och sedan garneras med massor av bär och frukt. Jag stansade ut bananblommorna och skar upp jordgbbarna, sedan fick han själv garnera. Ett uppdrag som han tog på största allvar.
 
 
 
 Till detta serverades vispad grädde och det är verkligen helt galet gott. Rekommenderas verkligen!
 
 
Ljusen köpte jag för länge sedan och det visade sig vara exakt sju stycken.
 
 
Jag hittade faktiskt ekologiska jordgubbar i affären så det blev en helt igenom ekologisk tårta.
 
 
Även om det blir ett mer ordentligt kalas på påskafton så dukade vi lite fint i dag till middagen. Man kan aldrig skapa för mycket festlighet i vardagen.
 
 
Vi navänder sällan vanliga pappersservetter men jag köper gärna hem då och då om jag hittar några fina. Så i dag kom dessa till användning.
 
 
Och jag hittade några gröna serpentiner som jag hade sparat från ett annat kalas. Återbruk med andra ord.
Mirre Sweetwords

Men så gott. =D

Svar: Ja de är galet goda!
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress