11 mars 2018

Stockholmshäng

Här sitter jag på ett hotellrum i Stockholm och känner mig lite veckovill. Jag åkte upp idag för att jag ska på konferens måndag- tisdag och det känns skönt att vara på plats redan nu. Jag behöver inte gå upp mitt i natten utan kan sova ut och jag och en kollega tänker faktiskt dra till gymmet imorgon bitti. Det har blivit lite si och så med träningen det senaste, den där nedrans influensan ställde till det men nu känner jag att jag vill tillbaka på banan igen.
 
 
Känns lite lyxigt att få bo två nätter på hotell med hotellfrukost och trevligheter. Jag hann även med en date med Amina ikväll vilket var himla trevligt. Vi har lärt känna varandra via sociala medier då vi delar intresset för hållbart mode. Jag älskar det fantastiska nätverk som sociala medier är och alla underbara och härliga människor jag har lärt känna den vägen.
 
 
Amina driver bloggen Sustainable Luxury och har tillsammans med Clara nyligen också startat podden Sustainable Fashionistas. I sann sociala medier-anda var vi så klart tvungna att fota outfits. Insåg när jag ser bilderna att jag mest ser trött ut och jag har svårt att matcha Aminas modellutstrålning. Men, men...två nätter på hotell hoppas jag gör sitt till för skönhetssömnen den här veckan. :)
Nu ska jag klämma ett avsnitt till av Younger. Jag började kolla på tåget upp och nu är jag helt fast. SÅ bra och rolig.
 
Amina

Så kul att ses en kort stund 😘 och tack för en liten mini foto-session hihi. Hoppas att vi kan ses snart igen!! 👏🏼👏🏼😍

Svar: Ja verkligen! Det får vi göra om framöver. Kram!
Erika Kvarnlöf

Jenny Skyllberg

Jag tycker alltid du ser pigg och fräsch ut 😊

Svar: Åh tack snälla! <3
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress