I går när vi hade hämtat storebror på skolan åkte vi iväg på en liten utflykt. Målet var en av mina favoritplatser som jag upptäckte något år efter att vi hade flyttat hit. Det är en oerhört vacker plats som heter Kviströms naturreservat och där kan du hitta ett gigantiskt vattenfall, dramatiska bergväggar och via stigar och broar kan du ta dig upp till flera olika utisktsplatser.
 
 
Så här års växer där massor av vitsippor och det är otroligt vackert. Nu är dessutom mina barn så pass stora att det faktiskt gick bra att ta med dem upp på berget då stigarna inte är så branta. Det är en liten passage precis intill fallet där jag hade hjärtat lite i halsgropen när vi gick ner då lillebror ville springa och jag valde att bära honom (vilt skrikandes) men i övrigt var det helt okej att ha med dem. På toppen fick de så klart inte gå nära kanten utan fick tydliga regler om att bara hålla sig på bänken som finns på gott avstånd från kanten.
 
 
Örekilsälven slingrar sig fram i dalgången nedanför berget.
 
Vi fikade och spanade på vårt hus som ligger på andra sidan dalgången. Dock syns det inte på bilden här ovan utan det ligger mer till höger utanför bild.
 
 
 
Vi hade med oss sockerfria muffins som vi smaskade på.
 
 
Fina broar gör att du tar dig fram torrskodd i skogen. Här finns massor att upptäcka för både liten och stor.
 
 
Massor av vitsippor överallt.
 
 
Och porlande vatten att leka i. Vi letade efter småkryp, plockade blommor och hade en väldigt mysig utflykt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress