21 oktober 2018

En härlig helg

Den här helgen har varit härlig på många sätt. I går var vi ute och röjde på tomten hela dagen och eldade ris. Det är något oerhört rogivande med att elda och vi passade på att grilla korv och det var så gott. 

(null)

I dag var vädret sämre så vi har varit inne och grejat. Bland annat tog jag tag i en hel hög med plagg som behövde lagas. Så himla skönt att få det gjort. Sedan tog jag en tur till gymmet och körde Indoor-Walking och core och nu har jag landat i soffan och vi ska kolla på Springfloden. 

(null)

Träningsbrallorna på bilden var ett av de plagg jag lagade. De hade släppt i en söm och därför inte kommit till användning på länge. Men nu är de fullt funktionsdugliga igen. Att laga kläder och annat som går sönder istället för att kasta bort är verkligen något som vi behöver göra mer av i dagens slit och släng-samhälle. 
Liselotte Lundström

Haha - har precis tragglat ihop mina skönaste träningsbyxor jag också. =) De käraste plaggen är det extra mycket värt att laga en extra gång. <3

Joanna Svärd

Mysigt att hålla på i trädgården nu på hösten när luften är krispig och sätta en brasa. Att elda upp bråte från trädgården är bland det mysigaste jag vet! <3

Stella - Hildebrandt Sustainable Living

ja men eller hur?! jag lagade mina favoritstrumpbyxor i morse :)

Tess

Det låter som en härlig helg! Och vad bra att du har sett till att laga istället för att köpa nytt :) Heja dig!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress