I morse vaknade storebror med feber så det blev till att stanna hemma. Han har tillbringat dagen i soffan och jag har jobbat hemifrån. Förra veckan var det lillebror som var febrig så det är nog bara att förbereda sig på alla höstförkylningar och bacillusker som är i farten. Själv har jag börjat dricka ingefärashots igen varje morgon samt äter D-vitamin. Jag hoppas att det, och alla andra nyttigheter som jag trycker i mig ska göra sitt till för att boozta imunförsvaret.
 
 
Morgnarna är i vart fall magiska nu med dimman över dalen och den kyligare luften. Jag måste kolla över barnens vinterkläder då termometern redan har visat minusgrader.
 
 
Förra helgen gjorde jag ett röj i trädgården och tömde växthuset samt planterade lite höstfina växter i krukorna på trappen. De lyser upp så fint. Lyser upp gör även alla ljuslyktor med LED-belysning i som jag har ställt ut här och där. De flesta går på timer vilket är perfekt så batterierna sparas och de tänds av sig själva när mörkret faller.
 
 
Jag älskar de fina lila färgerna på ljungen som bryter av så vackert mot lite silvrigare toner. Här i Munkedal är min absoluta favoritbutik Jimmis Handelsträdgård. De har alltid så mycket fint, trevlig personal och bra priser. Det var förresten där vi beställde alla blommor till vårt bröllop inklusive bröllopsbukett.
 
 
Men även trädgården bjussar på fina färger nu. Vår blåbärsbuske är exempelvis klädd i höstskrud.
 
 
Den här fina krukan har jag fått efter farmor och den fyllde jag med ljung. Den minsta ljuslyktan fyndade jag nyligen för en billig peng på loppis.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress