Så var 2019 här och det betyder att mitt shoppingfria år är till ända. Under hela 2018 har jag ju jag och Angelica kört #shopless2018 vilket har inneburit att vi inte har handlat kläder, skor eller accessoarer till oss själva. Jag körde ju ett likadant race 2014 och vet därför att det faktiskt enbart handlar om att avgifta sig. Efter 2014 har jag ju nästan bara handlat second hand så för min del har den största utmaningen varit att inte spana efter kläder när jag har varit på loppis eller dammsuga Tradera efter vackra vintage-brocher.

Och nu kanske ni tror att jag kommer att gå all in på shoppandet men så är inte fallet. Jag har så mycket användbart och fint i min garderob att jag absolut inte behöver shoppa. Inte minst tack vare alla klädbytardagar jag har varit med och anordnat det här året.

Och eftersom fler och fler får upp ögonen för hållbart mode och hållbar konsumtion tänkte jag dela med mig av en hel massa matnyttig information. För kanske är det just du som kör ett shoppingfritt år i år, enbart kommer shoppa second hand eller helt enkelt vill anordna en klädbytardag. Enjoy!

 

Byta kläder

Så anordnar du en klädbytarkväll

Så anordnar du en klädbytardag

 

 
En finfin kjol från en klädbytardag
 

Shoppingfritt

Åtta tips på hur du blir en fashionista utan att shoppa

I kompisbytt tröja och diverse garderobsfynd.
 

Shoppa second hand

Så gör du bästa second hand-fynden

Sju webbshoppar där du kan fynda second hand

Åtta frågor om att shoppa second hand

 

 
Strike a pose, i finfina second hand-fynd
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress