Något som är himla härligt men som jag är lite dålig på att göra regelbundet är att fixa hemmaspa. Det behöver ju inte vara särskilt märkvärdigt, det räcker med att göra en hårinpackning och lägga en ansiktsmask så känns det himla lyxigt.
 
 
Mitt absoluta favoritmärke när det kommer till skönhetsprodukter, som ni som hängt med mig ett tag nog vet, är Maria Åkerberg. Dessa produkter är grymma på alla sätt och vis.
 
 
När det gäller produkter för håret är jag dock ganska petig, men den bästa inpackning som finns är Olaplex. Den innehåller inga konstigheter men är fantastiskt bra.
 
 
Nyligen upptäckte jag Maria Åkerbergs Papaya Peeling för ansiktet. Den är helt ljuvlig och gör underverk för min hy. Jag brukar avsluta med att lägga på Face mask moist som jag sedan sover med. Jag har vanligtvis ganska torra partier i ansiktet men dessa två produkter brukar råda bot på det mesta. Sista jag beställde produkter passade jag även på att köpa en liten förpackning med Salt scrub white chocolate som jag hört mycket gott om och den gillade jag också väldigt mycket.
 
 
SÅ nu ska jag bli bättre på att unna mig denna vardagslyx. För vem behöver inte pigga upp sig lite mellan varven.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress