Jag har gjort så många fina fynd på second hand genom åren. Det går verkligen att hitta fina saker på vilken liten loppis från som helst. Därför tänkte jag visa er några av mina härliga saker som jag gillar särskilt mycket. Jag insåg dock att jag har väääldigt många favoriter så det får nog bli fler inlägg. Men nu kör vi ett första. 

(null)

Skärpet här ovan är relativt nyfyndat. Det köpte jag på Pingstkyrkans loppis i Uddevalla för några kronor. Just skärp spanar jag ofta efter och jag gillar sådana som sticker ut lite. Tröjan kommer från en klädbytarkväll på jobbet.

(null)

Hårspännen är jag också svag för och det här kommer från Tradera. 

(null)

Den ljuvliga rosa kjolen fyndade jag på Anna Wiis bloppis på Instagram. Där har jag köpt så mycket fint och många av mina favoritplagg och accessoarer kommer därifrån. 

(null)

Här ser ni skärpet igen på lite närmre håll. Tillsammans med en finfin kuvertväska. Jag hade letat länge efter just en sådan väska i äkta skinn men nu behöver jag inte leta längre. Denna blev min för en billig peng. Sedan är jag oerhört svag för gamla tidningar. De är som små tidskapslar och dessutom ofta väldigt vackra. 

(null)

Det är inte bara kläder och accessoarer jag fyndar på loppis. Sakerna här ovan har jag piffat upp mitt rum på jobbet med. Jag gillar dem jättemycket och tycker att de passar så fint ihop. 

(null)

Och på tal om Anna Wiis bloppis. Klänningen här ovan kommer därifrån och skärpet likaså. Och skärpet är ett av mina absoluta favoriter. Det har jag använt SÅ många gånger och de lyfter varenda outfit. 

(null)

Skorna här ovan köpte jag på Tradera för ett par år sedan. De dök upp bland auktioner som var på väg att gå ut och jag tror att jag ropade in dem för en krona. Visserligen tillkom lite frakt men de vad ändå ett kap och jag har använt dem jättemycket. Jag älskar de guldiga detaljerna. 

(null)

Här ovan ser ni fler fynd. Den lilla leksakskameran från ett miljövänligt och hållbart företag köpte jag till Angelicas lilla Ellen för en tia på Da Capo i Uddevalla. Där köpte jag även den mintgröna koftan som jag har bott i sedan dess. Det vackra kortet kommer från Pingstkyrkans second hand. 

(null)

Och här ser ni lite mer av koftan och även en blus som jag fyndade i ett klädpaket via en lokal köp- och säljgrupp på Facebook för några år sedan. 

(null)

Och här har ni ytterligare ett par favoritskor som jag ofta använder. Även de kommer från Pingstkyrkans second hand i Uddevalla. 

Har du gjort några fina fynd på second hand? Lämna gärna en kommentar och berätta om ditt favoritfynd. 
Jenny Johannesson

Mina bästa second hand-fynd är nog ett par fina vinterkängor jag köpte i vintras för 30 spänn och en tröja/klänning från Sonia Rykiels h&m-kollektion för några år sedan. Jag har använt den dömycket och får ofta positiva kommentarer när jag har den. Jag har annars många fina fynd från förr som jag inte har kvar längre pga omfångsförändring. Nackdelen med att byta storlek är att de fina second hand-fynden inte passar längre...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress