30 oktober 2009

Pysselförvaring

Pyssel

Så var det fredag igen och idag har jag bara jobbat halvdag. Efter jobbet åkte vi och handlade och när vi sedan kom hem lade vi oss för att läsa och det dröjde inte länge fören vi båda sov. Skönt att kunna unna sig en sådan slö eftermiddag ibland. Nu har sambon gått iväg för att träna spinning men jag är fortfarande lite hostig så jag hoppade över. Hoppas verkligen att jag kan komma igång med träningen till veckan för jag avskyr att behöva ha uppehåll. 

Nu har jag i alla fall organiserat upp mina pysselsaker riktigt ordentligt. Min fina vän Anna tipsade om bra verktygslådor på Clas Ohlson så där inhandlade jag en ordentlig en igår för endast 199 kr. Den rymmer faktiskt väldigt mycket, inklusive mina andra lådor som jag köpte för ett tag sedan. Nu behöver jag inte längre komma till pysselträffarna med allt nermosat i en papperskasse. 

För ett tag sedan köpte jag även en mapp där jag kan förvara alla mina papper. Så nu behöver de inte fara så illa och bli skrynkliga som de blev i den allt annat än glamorösa platskassen.
Bilder lånade från Panduro