Mitt älskade dockskåp från Lundby som jag lekte många, många timmar med när jag var liten var i stort behov av en renovering. Det har över 40 år på nacken och har de senaste åren stått på min nioårings rum och huserat ett gäng LEGO-figurer. Men då han inte längre lekte med det tyckte jag att det var dags att lillebrorsan fick ta över det. Men först efter en helrenovering. 
 
 
Så här såg det ut från början. Lite ont gjorde det i mitt nostalgiska hjärta att börja fixa i ordning det men även jag insåg att OM det över huvud taget skulle få ett fortsatt liv behövde något göras. 70-tals tapeterna var både fläckiga och söndriga, taket var löst, en vägg lutade och förfallet var påtagligt. 
 
 
Och så här fint blev det när det var klart. Jag målade taket, ytterväggarna, listerna och innerväggarna med hobbylack från Panduro. Jag hittade en ny garagedörr på Tradera och målade om även dessa. Jag riktade upp en vägg och limmade fast taket. Nya glv lades in bestående av dekorplast och tyg som jag också köpte på Panduro. Innerväggarna målades med hobbylack och som fondväggar klistrade jag in lite olika fina papper jag hade hemma. Lillebror ville ha ett målvaktsrum så jag skrev ut en bild från webben och limmade in. 
 
 
Före...
 
 
Efter...
 
 
Före...
 
 
Efter...
 
Före...
 
 
Efter...
 
 
Före...
 
 
Efter...
 
 
Jag är så nöjd med resultatet och nu hoppas jag att dockskåpet håller i 40 år till.