Wow, nu har jag inte ätit socker på en hel månad. Måste medge att jag faktiskt är ganska imponerad av mig själv då jag älskar socker i alla former och tidigare inte ens har kunnat tänka tanken att låta bli. Jag har dock inte kört hard core och uteslutit socker i exempelvis mat men jag har inte ätit kakor, godis, glass, sylt, sötad yoghurt eller flingor med socker i. Tyvärr (jag måste faktiskt säga tyvärr...) så har jag insett att jag faktiskt mår mycket bättre av att äta mindre socker. Efter de första dagarnas avgiftning då jag hade både huvudvärk, kände mig deppig och var galet hungrig så blev humöret mycket jämnare och jag har känt mig piggare och fräschare.
 
Jag kommer dock inte att sluta äta socker helt utan fortsättningsvis kommer jag att unna mig godsaker lite då och då men försöka hålla mig till högst en gång i veckan. Jag är inte en sådan där person som kan ta en liten bit mörk choklad och sedan vara nöjd med det utan för mig är det hela kakan som gäller. En liten bit triggar bara och är inte njutbart..
 
Lite  utmanande och roligt har det även varit att hitta recept och annat som är gott som inte innehåller socker som man kan ta till när man blir sugen på något eller vill ha det lite extra mysigt. Något som jag sedan tidigare är väldigt förtjust i är Raw Bite som är sockerfria, ekologiska och fantastiskt goda.