I dag är första dagen på en evighet som jag känner mig som mig själv igen. Kreativiteten och lusten att göra saker har så sakteliga börjat komma tillbaka och så även aptiten och matlusten. Jag vågar även säga att jag har kännt mig piggare och även om jag fortfarande är hostig och snorig så är det så skänt att känna att det går åt rätt håll.
 
 
I dag har jag varit ledig och fick fixat lite här hemma. Jag och barnen kom även iväg till biblioteket efter att vi hämtat storebror på skolan så nu har vi en hel hög med nya böcker att ta oss an.
 
 
Jag och lillebror tog oss även en liten promenad på förmiddagen mellan skurarna. Men i eftermiddag har blötsnön vräkt ner här på Västkusten.
 
 
Ikväll har jag och Angelica äntligen spelat in ett nytt avsnitt av Ecofashionistapodden. Förra veckan var det ju inte möjligt när jag och hela familjen var sjuka. Men på måndag får ni ett sprillans nytt avsnitt.
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och köra lite hemmaspa med ansiktmask och peeling. Det känner jag verkligen att jag behöver.