I morgon kör vi. Då är vi inne i juni månad och det är dags för #shoplessjune. Då blir det en månad utan några som helst kläd- sko- eller accessoarinköp. Istället ska garderoben vändas ut och in och snygga outfits ska kombineras av det som redan finns.
 
När jag hade köpstopp i januari höll det faktiskt i sig längre än vad jag hade tänkt, för man blir liksom avgiftad efter ett tag och inser att man inte behöver så himla många nya prylar hela tiden. Och har man en överfylld garderob så är det bara löjligt att tycka att  man inte har något att ta på sig. Jag tror banne mig att jag ska låta köpstoppet vara ända tills jag har gjort så många kombinationer av det jag har att det inte går att kombinera mer. Det ni!
 
I vilket fall som helst är det roligt att ni är ett gäng som hänger på. Och låt er inte avskräckas av det där med outfitbilderna. Det går lika bra att hänga på ändå. Men det är kul om ni någon gång då och då slänger upp en dagens outfit, inte minst för att inspirera andra. Ni får även gärna sprida budskapet om #shoplessjune. För tanken är ju främst att göra folk medvetna om att vi lever i ett samhälle där det konsumeras som aldrig förr och att detta tär på naturen i det långa loppet. Och att vi faktiskt kan vara snygga och trendiga utan att hela tiden shoppa nytt, nytt, nytt.