Om det är något jag saknade lite extra mycket under pandemin när det var restriktioner så var det våra klädbytardagar. Vi brukade ju anordna två sådana om året på min arbetsplats och även två för allmänheten här i Munkedal. (Nyligen tog vi upp våra klädbytardagar här på hemmaplan men det ska jag berätta mer om i ett annat inlägg). Dock blev abstinensen så stor när restriktionerna var som hårdast att jag kände att jag ville göra någon form av Corona-säker klädbytaraktivitet ändå. Sagt och gjort och så blev det. 

(null)

Istället för en klädbytardag på jobbet fick det bli ett klädbytarrum. Eftersom många av oss jobbar hemifrån fortfarande är vi få som är på kontoret samtidigt men när vi väl är där kan vi gå in i vårt klädbytarrum. Dock planerar vi att ta upp våra klädbytarkvällar ändå nu när det går att ses igen då det är en himla rolig grej.

(null)

Vi har använt oss av ett tomt kontorsrum. Reglerna är enkla, lägg eller häng upp det du tar dit i någorlunda storleksordning. Ta med dig hur mycket du vill därifrån. 

(null)

En spegel är bra att ha också. 

(null)

Barnkläderna ligger i storleksordning så att det ska vara lätt att hitta och lägga upp. 

(null)

 Jag brukar rensa ut regelbundet och lämna vidare till Pingstkyrkans second hand i Uddevalla. På så sätt kommer alla kläder till användning och det blir lite större variation. 

Det är alltid lika roligt att kika in i klädbytarrummet när jag kommer in till kontoret. Jag rekommenderar alla som har en liten hörna över på sitt jobb att göra samma sak. Det kan räcka med en klädstång och en liten hylla eller ett bord.