13 september 2020

Loppishelg

Miljövänligt

Den här helgen öppnade jag, Liza och Regina upp loppis och attans så roligt det var. Bara att få gå runt och pyssla, ställa fram och kombinera plagg och vackra saker var så givande. Jag älskar själv att gå på välorganiserade loppisar där saker inte bara ligger huller om buller utan där någon faktiskt har tänkt till och liksom visat sakerna lite respekt. 

(null)

Vi hade många besökare men var noga med att se till att inte släppa in för många på en gång, vi hade ställt fram handsprit och all betalning ägde rum utomhus och mestadels via swish. 

(null)

Vi ställde fram alla våra saker blandat men hade prismärkt allt och gjort färgmarkeringar på prislapparna så att vi hållde isär vems saker som blev sålda. På så sätt kunde vi ha en gemensam kassa och förde bara bok över vad som blev sålt. Och vi kunde flytta runt och ställa fram allt fint. 

Och även om just jag kanske inte tjänade storkovan den här gången känner jag mig rik. Rik på fina vänner, roliga dagar och på insikten att hållbar konsumtion är så givande på många sätt.