Så var en galet intensiv arbetsvecka till ända. I dag var första dagen sedan förra tisdagen som jag var inne på kontoret. Förra veckan var jag ju på resa i Dalsland torsdag-fredag, i måndags var jag i Mariestad, på tisdagen i Herrljunga och i går i Göteborg. Ett flängande utan dess like men ett väldigt roligt och givande sådant. 

Många inspirerande och intressanta möten har det blivit och jag har lärt mig massor. Inte minst på gårdagens mediaträningskurs som var fantastiskt rolig och grymt utvecklande. Nu vill jag göra TV och rörlig film! (Vi blev intervjuade och filmade under dagen). 

I helgen blir det till att njuta av att vara med barnen. I morgon väntar Mulle-skola och det ska bli underbart att komma ut i skogen igen. På söndag blir det ishallen. 

Jag har nattat lillebror och det finns ingen mindfulnes-övning i världen som slår känslan av att krypa ner nära intill ett litet pyjamasgosigt barn, läsa saga och sedan ligga bredvid och lyssna på de lugna andetagen när sömnen har tagit över. Jag låg kvar en extra lång stund idag och bara myste efter att lillebror hade somnat. 

En fantastisk soluppgång på vägen till Göteborg i går morse.