I dag har jag varit iväg med jobbet hela dagen och det är verkligen roligt att få tillfälle att träffa alla kollegor. Vi är ju spridda över tre kontor i länet och vi har oftast möten över Skype så att få ses i verkligheten är både givande och kul.
 
 
Väl hemma passade jag på att fota lite. Det är ju världens bästa fotoljus på kvällarna nu så jag vill bara fota, fota, fota. Bilderna behöver knappt redigeras heller när ljuset är så bra. På samtliga bilder här har jag bara dragit upp ljuset något och justerat skärpan.
 
 
Som jag har skrivit om förr så fotar jag ju alla mina bilder till bloggen själv, och på de bilder där ni ser mig har jag tagit hjälp av stativ och fjärrutlösare. Det är lite utav en utmaning att få till det som jag vill men numera är jag betydligt mer bekväm när jag fotar själv än om någon annan gör det.
 
 
Dagens outfit bestod av den här fina spetsklänningen som är en gammal trotjänare i garderoben. När jag ammade brukade jag sätta den bak och fram, så att knäppningen hamnade framåt. På så sätt blev den betydligt mer amningsvänlig. Jag bar den faktiskt på lillebrors dop.
 
 
Skorna har också många år på nacken och har skyhöga klackar men är faktiskt förvånansvärt bekväma.
 
 
De passar ju så klart inte att spatsera tunt i trädgården med men där går jag ändå mest barfota så här års.
 
 
Och efter en dag i högklackat är det underbart att steppa ner och känna gräset mellan tårna.
 
 
Dessa örhängen är verkligen ett par favoriter som jag fyndade för en billig peng på Tradera förra året. Jag har bara bytt krokarna till ett par i äkta guld, ett bra tips om du är osäker på metallen när du fyndar örhängen på second hand.
 
 
Det fina gukdskärpet kommer från Anna Wiis bloppis och jag vet inte hur många gånger jag har använt det. Jag verkligen älskar det och det passar till byxor, klänningar och kjolar. Användbart med andra ord.
 
 
Dagens outfit i sin helhet, minus skorna då.
 
 
 
Ett enkelt sidenband i håret är ett perfekt sätt att piffa till frisyren tycker jag. Det går ju desutom att variera i det oändliga när det kommer till färg och bredd.
 
 
Lite gympa efter att ha suttit still och lyssnat på intressanta föredrag hela dagen. Jag fick med mig en hel del att fundera på och att ta ställning till. En bra dag med andra ord.