Jag ber om ursäkt för att det har ekat tomt här några dagar men jag tog en liten paus efter en minst sagt hektisk vecka. Istället fokuserade jag på andra kreativa saker den lilla tid som blev över. Mitt skrivande är ju också något jag vill lägga mer tid på så i går kväll satt jag uppe och skrev en stund. Det resulterade bland annat i en dikt som ni som följer mig på Facebook kanske har sett.
 
Och i lördags gick ju så klart hela dagen åt till vår klädbytardag och efter det var jag helt slut. Men jag var trött på ett skönt sätt då dagen blev så himla lyckad. Inte minst är det himla kul att få hänga med Regina och Liza, det känns verkligen som att vi har SÅ mycket gemensamt och efter den här dagen har vi tusen ideér om vad vi vill hitta på tillsammans, inte minst på temat hållbart mode.
 
(null)
 
Vi fick in oerhört mcket fint och vi var enade om att plaggen och skorna var av väldigt fin kvalité. På bilden ovan ser ni hur vi hängde och lade fram plagg och skor. Bilden är dock tagen innan allt kom på plats och det finns klädstänger både bakom mig och till höger utanför bild.
 
(null)
 
Den här vackra klänningen var bara ett av alla fina plagg som bytte ägare.
 
(null)
 
Finfina skor fanns det gott om, jag passade på att lämna in ganska många par själv. Och kom hem med två par nya.
 
(null)
 
Den här fina jackan från Didrikson var vi många som önskade hade passat men till slut fann även den sig en lycklig ägare.
 
(null)
 
De här svarta pumpsen blev mina när dagen var slut.
 
(null)
 
Att ta med strykjärn och strykbräda samt klädroller var en superbra idé av Regina. Plagg som lämnas in och har legat i påsar är ofta skrynkliga och de blir finare om de är nystrykna.
 
 
Här ser ni några till av mina finfina fynd.
 
 
Och den här klänningen är jag verkligen supernöjd med. Ytterligare en rolig sak med klädbyten är att du kan få en liten historia om vad plaggen har varit med om och det tycker jag skapar ett mervärde. På något sätt känns det även som att du blir mer rädd om ett plagg om du känner till dess historia.
 
Dagen blev som sagt superlyckad och vi hade faktiskt några riktigt långväga besökare. Så vi beslutade direkt att vi kör en ny klädbytardag redan i höst.