I vanlig ordning är november och december fullspäckade. Just nu är det fullt upp på jobbet med en tidning som ska till tryck, planering inför nästa år, rådgivningsbrev som ska skrivas, nyhetsbrev som ska ut och tusen andra saker. Plus att min jobbdator ska bytas ut. Utöver det är det lussekläder som ska ses över, hockeyträningar och matcher, julklappainköp och allt övrigt vardagsfix. 

(null)

Men, jag jobbar helt klart bäst under press och när jag får gjort mycket mår jag också bättre och får i sin tur massor av ny energi och nya idéer. Sedan är det då klart skönt att känna att det visserligen är full fart nu men på fredag ska jag sluta tidigare och till jul ska jag vara ledig tre veckor. Det är ju inte stressen i sig som är farlig utan den uteblivna återhämtningen. Och jag är faktiskt ganska bra på återhämtning. 

(null)

Imorgon är det dessutom onsdag vilket betyder att jag och lillebror är lediga och då är planen att få massor gjort här hemma. Jag brukar ju satsa på en ordentlig storstädning inför advent så slipper man det tröket när julen närmar sig. Min plan är också att vara klar med julklapparna i början på december så att vi kan gå all in på julpyssel och mys och inte stressa bort julen. 

(null)

Outfit från helgen då vi var bortbjudna till fina vänner på middag och jag invigde en klänning från en av de senaste klädbytardagarna som jag var med och anordnade.