Min brudklänning var en riktig drömklänning. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta något som föll mig i smaken men jag fann den faktiskt på första försöket. Jag hade hört många andra prata om hur de hittat sina klänningar och det var flera som sade att plötsligt bara hängde den där framför dem. Löjligt tänkte jag, det kommer inte att hända mig. Men det var precis vad som hände. Den bara hängde där och var så rätt. Det kanske låter fånigt men när jag hade provat den visste jag att det inte var någon idé att testa någon annan för det var den här jag skulle ha. Jag provade dock en till bara för saken skull men det var ingen idé, jag hade funnit min favorit. 

Klänningen är en NIXA, modell 9I22 och den är inte kritvit utan ivory. Bandet runt halsen går att ta av så att den blir axelbandslös men jag tycker att det ser lite mer klätt ut med det på. Jag hade inte tänkt att ha en klänning med släp men tänkte om när jag hittade den här. Det är snörning i ryggen och klädda knappar hela vägen ner på släpet. Det enda som är trist är att man inte kommer att bära den igen :)

Ellen - ellastankar.blogg.se

Verkligen hur snygg som helst, och släpet var ju inte för langt. Skulle nog inte orka med ett sant där bautasläp som bara är i vägen ;-)Svar: Mm det var riktigt smaskigt =)

marica

Såå snygg! Min är oxå ivory och axelband men de ska jag inte använda.. tycker oxå det ser mer klätt ut med band men nu har jag nog vant mej vid min ;) Nästa vecka får du se hur det blir :) :) :)

Sista veckan nu innna jag oxå är fru!!!oooo ja kortet gjorde susen för mammahjärtat.. det var så gulligt!!!!

kramkram

Emilia

Klänningen är verkligen helt underbar!! :)Ja London är en härlig stad, har varit där tre gånger nu och åker gärna dit igen, gärna med en shoppingbudget på 10 000 ;) hihi!

Kramkram

fashionfairy

Ååå va vacker

Anna

jättefin! :)jo det är ju synd att man inte kan använda den igen...

Anna

Underbara bilder! Klänningen är bedårande, men håller med att det är lite trist man bara kommer använda den en gång... Kramar Anna

Anna G

Förstår att du stannade vid den klänningen, den är ju supersnygg och sitter som ett smäck! Otroligt vacker brud!!

Carro

Verkligen superfin klänning! Jag känner så väl igen beskrivningen från när det var dags för mig att välja - klänningen bara hängde där och skrek efter mig! Sen är det en annan femma att jag trodde att jag ville ha en i siden med släp och halterneck och att det istället blev en axelbandslös fluffig sak i chiffong, utan släp! :) :) :)

MissStorm

Så vacker!!! Hoppas det blir lika enkelt för mig... Men jag kommer nog att vela i evigheter... :)Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress