
Ingredienser
150 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl gräddfil
1 st citron, skalet
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 påse Polly
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, gräddfil och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet.
4. Stick ner några Polly i varje form.
5. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.
Receptet kommer från A pice of cake av Leila Lindholmdet måste jag testa, älskar muffins och jag älskar polly :)
Ååå dom ser goda ut :D
Själv så har jag prövat göra klasskakemuffins med kinapuffar i. Dom vart sååå goda :D
kram Lisa