30 september 2012

En vanlig söndag

Outfits

Det är ju riktigt kul det här att fota outfit-bilder. Men oj vad imponerad jag är av alla modebloggerskor som levererar fantastiska bilder och coolsnygga outfist dag efter dag. För man skall ju inte bara få på sig något som är snyggt och uppvisningsbart man skall få till läckra foton också. Och om man inte har en man som är proffsfotograf vilket jag vet att vissa bloggerskor faktiskt har så skall man släpa fram stativet och passa på när man har en barnfri stund. För säga vad man vill, systemkamerabilder blir så mycket finare än de där fota-sig-själv-i-spegeln-varje-dag-bilderna som jag kör med på Instagram.
 
I vilket fall som helst. Det här är min dagens. Byxor från H&M, skinnjacka från ZARA (köpt för flera år sedan), skor från Skopunkten (även dessa har ett par år på nacken), tröja från Gekås och klocka från Ur&Penn.
 
Så, vad tycker ni? Vill ni ha fler sådana här bilder eller skall jag helt lägga ner?
 
Lina

Fortsätt, det är kul att se! Och systemkamerabilder är förstås roligare att se men vet själv hur smidigt det är med instagram :)

Svar: Tack, vad kul att du gillar mina bilder. Tycker att det är riktigt kul att fota outfitbilder så det är ju kul om någon gillar dem :)
Kikan

Ann-Christin Lundström

Keep it up!

Svar: Då kör jag på det :)
Kikan

Ann-Christin Lundström

Och det jag menade mer att säga är att dina stativbilder är superfina, och inte överposade som många fashionistabloggares bilder lätt blir. Hur många skuttar egentligen runt på en äng i vit klänning varje dag på sommaren? Det jag gillar med Instagrambilderna (speciellt från ditt jobb) är att de lite mer "det-här-är-vad-jag-faktiskt-har-på-mig"-grej :)
Jag gillar din stil. Cool och snygg och egen.

KRAM

Svar: Men du, vad himla glad jag blir av dina ord! Tack fina, fina du! Jag gillar inte heller överstylade outfitbilder utan vill mer se snygga vardagsoutfits som faktiskt fungerar på jobbet eller tillsammans med en liten vilding. Stor kraaaaam!
Kikan

Sofie - mamma till två små -

Fortsätt! :) Är inne och kikar titt som tätt och gillar att inspireras :)

Svar: Åh vad kul! Vad glad jag blir! Kram på dig!
Kikan

Mamma med M

De blåa byxorna var ju riktigt snygga...finns de på H&M nu eller är det längesen du köpte dem?

Svar: De finns i katalogen för hösten så det är bara att surfa in och beställa :) De är supersköna och endast 99 kr :) http://www.hm.com/se/product/01432?article=01432-A
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress