Via Janni Cranning fick jag tips om ett ekologiskt schampo och balsam. Schampot heter Hjärtligt och går att beställa hos Mollis Care. Schampot och balsamet är milt parfymerade och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är dessutom biologiskt nedbrytbara.
 
Hjärtligt har tagits fram av två tjejer som har ett högt miljötänk. En del av pengarna de får in på produkterna går till exempel till miljöprojekt som rör Östersjön.
 
Som jag tidigare har bloggat om har jag haft problem med min hårbotten i många år så jag har varit väldigt skeptisk till att byta bort det schampo jag har i dag. Jag ska dock ge dessa produkter en chans och jag hoppas verkligen att de fungerar för jag gillar skarpt hela idén med märket. Jag återkommer när jag har testat.
 
JUNITJEJ

Tack för tipset!

Svar: Det var så lite :)
Kikan

Rikard

Hittar inte ditt omdöme om detta... Tänkte köpa till min flickvän ifall de är bra.

Svar: Tyvärr fungerar inte schampot så bra på mig. Jag har mjälleksem och jag har fått gå tillbaka till mitt vanliga starka schampo för att problemen blev värre. Men balsamet använder jag fortfarande och det tycker jag är bra.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress