Nu tänker jag utmana er. Som ni kanske minns hade jag en shoppingfri månad under januari då jag inte handlade ett enda klädesplagg. Jag ville dra ner lite på mitt shoppande som en del i mitt miljötänk och kände att en månad var en bra start. Ni kanske tycker att det låter lite men för mig kändes det lagom att börja med.
 
Och nu är det snart dags igen. Jag tänkte nämligen låta juni månad bli ytterligare en månad då jag låter bli att shoppa kläder. Och med kläder menar jag även skor, accessoarer och väskor. Och det är här ni kommer in i bilden. Jag vill nämligen ha med mig så många som möjligt på tåget. Den stora utmaningen blir att istället göra en djupdykning i den egna garderoben och varje dag sätta samman snygga och unika outfits av det man redan har. Med detta vill jag visa att ni med största sannolikhet kommer att kunna få till 30 ursnygga outfits av det som redan finns i garderoben. Trots att ni säkert ofta tänker att ni aldrig har något att ta på er.
 
Det är tillåtet att låna eller byta kläder med varandra. Huvudsaken är att man inte köper något under hela juni månad.
 
Själv kommer jag att visa mina 30 outfits här på bloggen och på Instagram. På instagram kommer jag att märka just dessa outfits med hashtagen #shoplessjune
 
Det vore kul om alla ni som är med lämnar ett meddelande här så kan jag göra ett inlägg med länkar till alla er som har bloggar. Ni kan även använda er av hashtagen #shoplessjune när ni visar era outfits på Instagram eller Twitter. På så sätt kan vi få inspiration av varandra. Så vad väntar ni på? Anmäl er till #shoplessjune på direkten!
 
Ann-Christin Lundström

Tjohoo!! Jag är på och kände genast pressen. Nyttigt och behövligt och jag älskar idén. #shoplessjune

Svar: Kuuul!! Det här kommer att bli SÅ bra.
Kikan

Johanna

Jag hade GÄRNA varit med om jag bara kom i mina gamla kläder....:-/ Återkommer när jag har kommit tillbaka till min gamla kropp! Lycka till!

Kram

Svar: Det är lugnt. Du är snart där. Kram!
Kikan

Anna Granström

Alltså HUR mycket kläder köper du egentligen?! hehe! Jag köpte två tröjor i Spanien i april och var SÅ NÖJD. Det var det första jag köpte till mig på ett år eller mer... Kan nästan garantera att jag inte kommer köpa något till mig i juni, men det kan faktiskt hända att jag "måste" köpa något eftersom jag inte kan ha mina gamla kläder och alla mina gravidjeans börjar gå sönder rejält. Stort hål i grenen osv. Går sista paret sönder kommer jag faktiskt köpa ett nytt par istället för att sitta inne hela juni :) Kommer jag inte i nån av mina gamla klänningar "måste" jag köpa en ny inför bröllop i början av juli också.

Svar: Ha! Ha! Det är inte så illa som det låter men jag köper en tröja här, ett par skor där och känner att jag faktiskt har mycket i min garderob och att jag inte behöver köpa nytt. Jag behöver nog lite avgiftning...
Kikan

Mixhuset

Hej! Är du intresserad av heminredning så kanske du vill besöka vår webshop på http://www.mixhuset.se där vi säljer heminredning, shabby chic, Yankee Candles, presentartiklar, maskeradkläder, Himalaya saltsten och mycket mer därtill! Välkommen att besöka oss och ha en fantastisk dag :) ! Mvh Mixhuset

Svar: Oj vilken härlig affär. Ska absolut kika in!
Kikan

Sarah

Jag är på!Bra både för miljön och plånboken inför sommaren..:) Kan då passa på att rensa i garderoben också och lämna allt man hittar längst in till insamling..jag har svårt bara att skiljas från kläder även de jag inte använder så ofta för tänk OM..!

Svar: Åh vad kul! Jag har oxå svårt att skiljas från mina kläder. Har dock insett att det är lättare om man ger bort dem till någon man känner som blir glad :) Vi kanske skulle byta lite plagg med varandra :) Kram!
Kikan

MissStorm

Bra idé! Men jag kör snarare #shopless-senaste-året eftersom jag inte blivit av med mina gravidkilon och vägrar köpa nya kläder i storleken jag har nu... :/ Och mina mamma- outfits är verkligen ingenting att visa upp. Men kör på ni andra! :)

Kram

Svar: Ha! Ha! Det är lugnt. Shopless-i-alla-former är ju bra :) Kram Kikan
Kikan

Slayersandy

Lätt att jag är på! Kommer att vara i skogen, klädd i grönt det mesta av juni och skickar gärna dagens, särskilt när hjälmen pryds med nya blommor :)
Kram!

Svar: Åh vad kul! Jag ser fram emot dina bilder :) Militärgrönt är hett, hett, hett :) Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress