En intensiv helg med massor av kul resulterar i sämre uppdatering här på bloggen. Jag återkommer i morgon med fler inlägg. Då ska nivån få veta vem som vann armbandet.

Jeanette

Jag googlade på jotun sensitive lady och såg att ni målat med den tidigare. Vi har så mycket allergi i familjen, luktar den mindre än vanliga målarfärger? Kan man bo i huset efteråt? Mvh Jeanette

Svar: Jotuns lady sensitive är jättebra. Vi har målat både vårt och sonens rum i den färgen och den luktar minimalt. Vi bodde i huset under tiden som vi målade, det gick utmärkt. Även om vi tog det säkra före det osäkra och vädrade lite extra. Jag läste någon stans att de har använt den på förskolor just för att barnen då kan vara kvar på förskolan under renoveringen.
Kikan

2.barns-mamman

Skönt med lite bortkoppling från tekniken ibland.
Du som har koll på eko och så. Ekologiska vindruvor, utan massa bekämpningsmedel. Vart kan man hitta det, tro? Har inte lyckats hitta på varken Hemköp, Ica eller Coop.

Svar: Ja, ibland behöver man en sådan paus. När det gäller vindruvor är det bra att du tänker eko. Just vindruvor innehåller galet mycket bekämpningsmedel och det vill man ju inte att man själv eller ens barn ska få i sig. Jag köper bara vindruvor när jag hittar sådana som är ekologiska. Jag har faktiskt hittat dem på vårt lokala Coop i det lilla samhälle som jag bor i (Munkedal) De är jättebra på att ta in ekologiska varor, något som jag brukar berömma dem för. Men det är inte alltid de finns. Men jag skulle råda dig att fråga efter dem i de affärer som du handlar, för det är efterfrågan som styr. Tänk även på att köpa ekologiska russin om ni köper sådana. De finns i de flesta affärer från olika märken.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress