11 december 2014

Julmustfloat

Recept

Här sitter jag och lyssnar på regnet som slår mot utan. Med tanke på inlägget i morse bjuder sannerligen inte vädret på någon vidare julstämning i år. Vi lyckades dock ta oss ut på en promenad mellan skurarna vilket var välbehövligt. Men om inte vädret gör att det blir julstämning får man göra så gott man kan för att öka på känslan inne. Förrförra sommaren testade jag att göra coca-cola float, en riktigt smarrig och enkel glassdrink. Och i dag kom jag att tänka på att man ju kan göra den lite mer julig. Sagt och gjort, det blev en supergod julmustfloat. 
 
 
Du behöver
Julmust
Vaniljglass
Vispad grädde
Malen kardemumma
 
Gör så här
Skopa upp vaniljglass i ett glas. Häll på julmust. Toppa med vispad grädde kryddad med malen kardemumma. Klart!
Oslofru

Namnam, det där verkar ju riktigt gott! ;D

Svar: Det kan jag garantera att det är :)
Kikan

Sara

Hej! Jag är 12 år och älskar att ta bilder & att redigera bilder! Jag ser att du är jätteduktig på båda sakerna, så jag undrar ifall du har nått tips på en app (gärna på iPhone) som man kan ha en bild svart vit och sen typ bara göra nått litet på bilden i en annan färg! T.ex om man tar en bild i naturen så är allt svartvitt utan ett träd som e grönt. Hoppas du förstår ungefär vad jag menar. Tacksam för var! Mvh Sara

Svar: Åh, sådana bilder älskar jag. Svartvita med någon detalj i färg. Det finns en jättebra app för detta som heter Color Effects. Då kan du ta en bild och göra just detta. Lycka till!
Kikan

Sara

Ååh va bra! Tack så jättemycket!
Köper man den på app store? Hur mycket kostar den? Och hur ser bilden där man "laddar ner" den ut?
TACK TACK TACK!!!

Svar: Japp, jag har Color Effects Lite och den är gratis. Bilden är en gul penna bland grå :)
Kikan

starsinlife

Detta måste jag testa:)

Svar: Gör det! :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress