Vår sons förskola är grymt bra och därför tycker jag att det är roligt och viktigt att ge personalen lite extra uppskattning då och då. Tidigare har jag gjort ätbara presenter som all personal på alla avdelningarna har kunnat dela på då lillkillen träffar även dem ofta. Men i år ville jag ge lite extra till fröknarna på just hans avdelning så då fick de få varsin goodiebag med ekologiska produkter samt varsitt fjärilsarmband.
 
Utöver det fick hela förskolan de två superbra böcker, Den onda badankan och Handla rätt för en giftfri bardom. Vilka absolut inte var menade som pekpinnar utan då vi har pratat mycket om detta viktiga ämne med gifter i barns vardag i föräldrarådet tänkte jag att det kunde vara intressant för dem att läsa mer. Några hembakade kakor blev det också.
 
 
erikasblogg.se

Men vad gullig du är som ger fina goodiebags :) Min lilla kille börjar förskolan i januari och jag tänker nog härma dig med det, hihi. Så uppskattat att få och framförallt kul att få ge och vara kreativ. Tack för superbra tips! Kram!

Svar: Härma på du :) Det är verkligen ett gyllene tillfälle att få utlopp för sin kreativitet och göra någon glad. Winwin med andra ord :) Kram!
Kikan

Anna

Vilka fina goodiebags!
Har också gjort till 2 dagis pedagoger.
Fyllde me Pukka the,ekologisk choklad
fr Chocolate&love och raw surtornsbär
i en fin cellofan påse.
Har funderat så på att ge den ena
pedagogen "den onda badankan".
Jag skulle vilja påverka mer men känner
inga föräldrar på förskolan.
Man känner sig så "ensam" om man skulle
ta upp det med ägaren,känner jag...

Svar: Jag tycker absolut att du kan ge dem den boken. Om inte annat kan du ju ge dem Naturskyddsföreningens rapport Giftfri förskola. Jag väntade länge innan jag tog upp detta på min sons förskola och jag trodde att alla skulle tycka att jag var skitjobbig när jag väl gjorde det men det visade sig att de tyckte att det var jätteintressant och viktigt.
Kikan

Amanda

Nyfiken på var du har hittat fjärilarna till dina makraméarmband. De var väldigt fina och jag har inte hittat några liknande. Sen undrar jag vilket snöre du brukar använda när du knyter såna, om du inte brukar använda något särskilt, vilken sort är de armbanden gjorda av? Var kan man få tag i sånt?

Svar: Jag köpte ett helt gäng för ganska länge sedan och jag brukar beställa från bicone design eller Frost 08 men nu kan jag inte hitta just dem. Men kolla i deras webbshoppar. Jag köper även tråd därifrån. Jag brukar oftast använda nylåntråd i olika färger.
Kikan

Lisa

Hej! Hamnade här av en slump då jag tittade efter presenter till förskolepersonalen. Dottern går på en avdelning som heter Fjärilen och jag blev så förtjust i armbanden :) Vilken tjocklek brukar du använda på nylontråden? Hur gör du ett bra avslut/knäppning på armbanden?

Svar: Jag brukar använda lite olika trådar så jag vet faktiskt inte vilken tjocklek det är. Knäppningen gör jag genom att lägga ihop trådarna och knyta macrameknutar över. Om du förstår vad jag menar. :) Kram Kikan
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress