Vad underbart det är när man kan gå ute i trädgården och greja hela dagen, låta ytterdörren stå öppen och släppa in den sköna vårluften i huset och fika på trappen till ljudet av fåglarnas glada sång. Så mycket mer behöver man inte för att det ska vara en lyckad helg faktiskt.
 
Utöver detta i dag hade vi ju treårskalas för lillkillen i går och här kommer massor av bilder på alla godsaker som det bjöds på. Liten hade ju önskat sig ett Barbaskönkalas så kalaset fick gå i svart och rosa. I allra sista stund ångrade han sig och ville ha ett Blixten Mc Queen-kalas istället men den önskningen fick han inte igenom. Efter att han fått tjuvkika lite på allt pyssel enades vi om att ett Barbaskönkalas var ganska kul ändå.
 
Jag återkommer med recept och pysseltips inom kort.
 
 
Ann-Christin Lundström

Allt ser fantastiskt gott ut!

Svar: Det var vansinnigt gott, jag är fortfarande sockerhög :)
Kikan

MissStorm

Oj, oj, oj! Ser helt fantastiskt ut! Men hur hinner du med?! Just nu känns det som att jag knappt hinner andas så länge lilltjejen är vaken... :/ Här är det dags för 2-årskalas om ca 1 månad så jag uppskattar all inspiration och tips!

Kram

Svar: Jag sade faktiskt till min man i helgen att det är STOR skillnad på att ha en tvååring och att ha en treåring. Nu är liksom första gången som han kan sysselsätta sig mer själv och han kan även vara med och baka och greja. Är vi ute i trädgården kan han sitta och leka och gå runt och greja utan att man behöver springa efter honom hela tiden. Så du ska se nästa sommar, då kommer du att ha mer tid igen :) Kram!
Kikan

Petra Olsson

åh vilket kalas så mkt gott o fint du gjort,vilken tårta:)ja man behöver inte mkt mer än solen just för att bli glad:)kram

Svar: Tack! Det var verkligen kul att få ge sig hän med bakning och pyssel :)
Kikan

Viktoria-PinkPastry

Vilket underbart kalas, love it! Man blir glad = )

Svar: Tack! Måste ju erkänna att jag själv är väldigt svag för färgerna :) Sedan är det ju så himla kul att utgå från ett tema och få gå all in :)
Kikan

Erika

Så himla fint! Älskaaaaar tårtan!

Svar: Tack! Det är så himla roligt att ordna kalas med all bakning och allt pyssel. :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress