Nu har jag testat ännu ett miljövänligare nagellack som jag gillar. Närmare bestämt Kure Bazaar. Så här står det om lacket hos Ecobeautyshop som jag beställde det i från:
 
Franska Kure Bazaar startades av den tidigare modellen Kartika Luyet som under sin graviditet blev orolig över ingredienserna i traditionellt nagellack. Hennes vision var att skapa ett ekologiskt trendigt alternativ och med hög kvalitet - Eco-Trendy.

Nagellack med 85% naturliga ingredienser som baseras på trä, vete, bomull, potatis och majs. Franskt märke som kombinerar det etiska med en ekonaturlig formula och moderiktiga nagellacksfärger. Helt utan toluen, formaldehyd, dibutyl ftalater och syntetisk kamfer.
 
Veronica

Gillar färgen!

Svar: Visst är den fin, riktigt babyblå.
Kikan

Anonym

Svarar här istället. Åh kan du inte berätta om Shoppless2014? Tänkte att jag kanske skulle kunna köra på ett inlägg med det (om vad du gör) och länka till din blogg i så fall?

Svar: Vad roligt! #shopless2014 är något som jag och en vän drog igång i år och innebär att vi inte får köpa kläder, skor eller accessoarer under hela 2014. Istället ska vi använda det vi har, låna av varandra och utmana oss själva att skapa snygga outfits ändå. Jag taggar upp mina outfits med #shopless2014 på instagram. Om du vill läsa mer har jag bland annat ett inlägg här: http://hemmahoskikan.se/2014/january/shopless2014.html
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress