Gårdagens fyraårskalas blev inte alls som jag hade tänkt mig. Lagom till att gästerna anlände fick jag en ordentlig yrselattack igen. Det blev så illa att jag fick gå och lägga mig och allt bara snurrade och snurrade utan att gå över. Till slut blev det så illa att jag kräktes. Det blev till att ringa 1177 vilka tyckte att jag skulle åka in så min pappa fick skjutsa mig till akuten och maken fick stanna kvar hemma och se till att storebror fick ett bra födelsedagskalas trots allt.
 
Som tur var fick vi komma in direkt och jag fick träffa en jättebra läkare som undersökte mig väldigt ordentligt men som inte kunde slå fast vad det var för fel på mig. Det var inget solklart fall av kristallsjukan den här gången heller då han inte lyckades provocera fram någon yrsel när jag var där så han remitterade mig till öron, näsa, hals och jag kommer få en tid inom 60 dagar. Väl hemma var det sängläge som gällde för mig och jag kräktes flera gånger efter ytterligare några ordentliga snurrar. I dag mår jag som vanligt igen även om jag är matt efter att inte fått i mig någon mat igår. Storebror var dock väldigt nöjd med sitt kalas trots allt och märkte som tur är inte av så mycket att jag och morfar var borta en stund. Det var nog mest för mig som det var himla trist att missa hela kalaset.
 
Jag hann fota några bilder innan jag blev dålig så jag ska visa lite fler bilder från Frost-kalaset inom kort och ge er lite tips på hur man på ett enkelt sätt fixar ett kalas på detta tema. Men nu ska jag vila och hoppas på att jag fortsätter att må bra. Något som jag vet att jag måste bättra mig på är att inte slarva med maten och lägga mig tidigare på kvällarna. Jag har svårt att somna, när jag väl kommer i säng, och det tror jag beror på att jag sitter för mycket med datorn och min iPhone före läggdags. Och när jag väl somnat ja då vaknar något av barnen och så håller det på. Men nu har vi fasat ut amningen nästan helt så nu behöver ju inte jag ta alla uppvak på natten längre.
 
 
Anonym

Ta hand om dig! Det är lätt att utnyttja all ledig tid till att fixa saker..men i ett hem tar saker att ordna liksom aldrig slut. Dammet kommer finnas kvar imorgon och ogräset också. Barnen är dock bara små en gång och vi har bara ett liv och en kropp..så släpp en del måsten ibland och bara var. Håller tummarna att de hittar vad som bråkar med dig. Kram

Svar: Tack, det ska jag absolut göra. Bara vara alltså :) Kram!
Kikan

Elisabeth Eriksson

Håller med till fullo signaturen Anonym!Vill även lägga till att du får be om hjälp när helst du vill.Kram mamma!

Svar: Tack, jag vet :) Kram!
Kikan

Ann-Louise Forsberg Alfredsson

Usch & fy! Vad otäckt! Hoppas att de hitta vad det är och att du blir bra. krya på dig! Kram

Svar: Ja, det var väldigt otrevligt. Väntar på läkartid men det kan ju ta upp till tre månader innan jag får en tid. Morr...
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress