I går var lillebror äntligen feberfri, lite piggare och lite mer sig själv. Men i dag är det storebrors tur att ligga däckad i feber. Så himla trist för han hade verkligen sett fram emot att åka till Liseberg imorgon. Dessutom visade det sig att vi inte hade något vatten i kranen nu på morgonen på grund av en vattenläcka. Som tur var har dock grannarna vatten så de var snabbt här med en leverans. Febriga barn och inget vatten är ju ingen vidare kombo.
 
En annan sak som är bra är att det finns glass i frysen. I går kväll fick jag fotat (och äntligen provsmakat) mina sockerfria Ananas-split glassar som jag gjorde för några dagar sedan. Och de blev verkligen ljuvligt goda. Särskilt chokladglassen, wow, den bara måse jag göra en sats till av och göra glasspinnar av inom kort. Att dessa glassar är sockerfria och endast innehåller tre ekologiska ingredienser känns extra bra.
 
Chokladglassen gjorde jag först. Jag mixade bananer med några matskedar fettfattig ekologisk kakao från Urtekram. Sedan fyllde jag upp glassformar ungefär till en tredjedel. Allt åkte in i frysen och därefter gjorde jag Ananas-delen som består av mixad färsk ananas (den ekologiska som vårt lilla Coop var gulliga och tog hem). Jag fyllde formarna och lät dem stå i frysen en stund innan jag satte i pinnarna. 
 
 
ɑ n n i k ɑ

Mums!

Svar: Ja, de var riktigt goda
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress