I morse piggade jag upp storebror lite genom att göra mönster i hans fil. Det är superenkelt och blir verkligen jättebra. Du klickar helt enkelt bara ut lite sylt med en sked så att det bildas runda fyllda cirklar. Sedan tar du med en tandpetare och drar igenom alla cirklar så att det bildas hjärtan. Stanna inte fören du har dragit igenom samtliga cirklar. Det här är även jättefint att göra på kakor, tårtor, soppor och annat man vill piffa upp lite. Passar dessutom utmärkt till alla hjärtans dag. Varför inte överaska din älskling med hjärtan i filen på morgonen.
 
Storebror blev imponerad men ville sedan hellre ha flygplansmönster.... Hm...det blir en lite svårare nöt att knäcka det.
 
 
Mia

Vet inte vad E tycker om kanel, men du skulle ju kunna använda en schablon och pudra fram ett flygplan. Funkar säkert med något annat "pulver" också. Eller müsli kanske... 😉

Svar: Tack för tipsen! Får testa mig fram. Gjorde ett försök att rita ett plan med sylten härom dagen men E tyckte att det såg ut som ett kryss och inget flygplan :)
Kikan

Lillstrumpan

Vilken fin idé, det måste jag prova! 😊

Svar: Do it! Det är lätt och blir jättefint.
Kikan

CreativeYou

Hej! Så otroligt rolig och enkel grej att göra för att visa kärlek! Vi tipsade om detta på vår blogg strax innan Alla hjärtans dag. Tack för tipset!

Svar: Åh, vad roligt! Tack :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress