God afton!
 
Vilken härlig sommardag det har varit här på västkusten idag. För första gången var det riktigt varmt och det kändes faktiskt som sommar på riktigt. Tidigare har det liksom bara känts som någon form av låtsassommar. I vilket fall som helst blev det en trevlig dag. Även om den började mindre bra med en blöja som hamnade på sned, en mamma som missade att sätta lillebror på pottan före frukost (vi har börjat lite lätt med EC och jag är superinponerad över hur tidigt man kan få en liten skrutt att gå på potta. Ska skriva mer om detta inom kort) och en minst sagt kladdig fortsättning. Addera lite trötthet, pms, saker som inte hanns med då lillebror inte ville sova förmiddag så länge som han brukar, ett allmänt stökigt hem med kladdiga golv och dåligt humör och dagen var inte direkt upplagd för att bli bra. Men sedan kom ett gäng härliga mammor från föräldragruppen hit och vi åt lunch och hade det mysigt. Jag struntade i att dammsuga och torka golv innan utan satte in lite blommor istället och tänkte att man inte dör av att visa att man inte har ett perfekt hem. Sedan kom mamma hit och busade med barnen så att jag fick undan några måsten och sedan hängde vi i trädgården allihopa och fick se lillebror resa sig upp och stå utan stöd för första gången i flera sekunder. En sådan där härlig minnesbild som alltid kommer att finnas kvar.
 
I går hade jag besök av en nära väns fina syster som ville sälja av lite kläder från sin stora garderob. Och eftersom jag numera älskar att shoppa secondhand (bra för både miljö och plånbok) passade jag på att fynda loss. Det blev flera par supersnygga skor och en hel hög plagg. Outfiten nedan är helt igenom från detta fyndtillfälle. Jag har varit på jakt efter ett par perfekt slitna ljusa jeans länge men snåljåpen i mig har tyckt att det har känts fel att lägga flera hundra på ett par nya söndriga sådana. Men dessa satt som en smäck och jag älskar dem. Och randiga tröjor kan man inte få för många av. Skorna var grymt sköna och kommer med största sannolikhet att åka på många gånger framöver för de är en perfekt kombination av ballerina men med lite klack vilket gör att de både är snygga och sköna att gå i. Helnöjd med andra ord.
 
Nu ska jag fixa allt det där som behöver ordnas med när barnen har somnat och sedan tänker jag krypa upp i soffan med resterna av dagens kladdkaka och andra avsnittet av Game of thrones som jag typ 100 år efter alla andra började kolla på igår. Än så länge är jag inte fast men jag har lovat ett inbitet fan aka mycket god vän att ge serien en chans. Det är tydligen i tredje avsnittet det börjar hända grejer...
 
 
Kajsa

snygga jeans :)

Svar: Tack! :)
Kikan

Anonym

Ja, skriv gärna mer om EC och hur ni bär er åt. Jag har gjort ett tappligt försök med vår lilltjej som är lika stor som er lillebror, men det går så trögt så jag gett upp. Vi kör med tygblöjor som tar lite tid att få på och av, därför ids jag inte riktigt när det aldrig lyckas. Emellanåt kommer nr 2 i pottan och det är så skönt tycker både hon och vi.

Svar: Ska absolut skriva ett inlägg om detta. Vi kör oxå lite halvhjärtat men vår kille är ganska regelbunden med nummer två så när vi missar är det mest vi som inte är tillräckligt snabba. Vi har dock up&go blöjor så det gör det ju lite lättare men jag försåt absolut vad du menar med att det blir lite krångligft med blöjorna för vår lillskrutt är helt omöjlig att byta på numera då han vägrar ligga still utan ska vända sig heeeeela tiden.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress