Vi har verkligen världens bästa grannar. De inte bara ställer upp i vått och torrt utan de engagerar sig så mycket i våra barn också. I går anordnades det skattjakt för storebror och han var så klart helt lyrisk. Vår granne kom och berättade att han hade sett en pirat som hade lagt en skattkarta i vår brevlåda och storebror rusade dit för att titta. Jajamän, där låg en gammal sliten karta och genast inleddes skattjakten. Första stoppet blev i grannens redskapsbod där en spade skulle hämtas och sedan visade kartan vidare upp i skogen. Efter att storebror hade letat reda på två pinnar som låg i ett kors på marken var det dags att börja gräva. Och minsann, ganska snart stötte han på en skattkista. En skattkista med väldigt dyrbart innehåll för en fyraåring dessutom. Det här kommer han att leva på länge. Och så även jag.
 
 
 
Mia

Vad underbart!!! Det är precis sådant här som man vill att ens barn ska uppleva - äventyr, spänning och att lära sig saker och ting på ett roligt sätt. Vilka grannar!

Svar: Precis! Ja, vi är verkligen lyckligt lottade :)
Kikan

Elisabeth Eriksson

Ja så här borde alla barn få ha det med flera vuxna förutom föräldrarna, omkring sig! Och få många fina minnen från barndomen.Som mamma och mormor är jag oerhört glad att ni har sådana underbara grannar,det är guld värt! Kram mamma!

Svar: Ja, det är verkligen fantastiskt!
Kikan

Sara

åh vilken bra grej! Detta ska jag sno rakt av och köra på barnen här hemma.

Svar: Gör det :) Det tål att göras om och om igen. Tror vi ska köra det på barnkalas framöver. Fast nu vill E helst ha ett Ninja Turtels kalas...
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress