6 september 2015

Melonkalas diy

Barnkalas Pyssel

På lillebrors ettårskalas körde vi melontema vilket ni nog har förstått vid det här laget. Detta framförallt för att jag ville testa att göra melontårtor (återkommer till dem inom kort) och för att jag gillar färgkombinationen men rött och grönt.
 
Det var ett ganska enkelt tema och jag hade tusen idéer till som jag inte riktigt hann med att förverkliga men det blev ju bra ändå.
 
Den fina girlangen skrev jag ut från Dimple Prints och vill man göra dem ännu finare kan man klistra dem på tårtpapper.
 
Ballongerna målade jag svarta prickar på för att de skulle se ut som meloner och så fäste jag lite grön serpentin i ändarna.
 
Den gröna pappersduken var en snutt som blev över efter storebrors dop och då jag gärna sparar på mig saker har den fått följa med i flytten och nu kom den äntligen till användning efter ett par år i källaren.
 
Servetthållarna gjorde jag av ett fint mönster som jag skrev ut hos Lea Carey och de meloner som blev över klippte jag sedan ut och använde som dekoration.
 
Chokladbollarna dekorerade jag med avklippta sugrör och washitape.
 
Flaskorna, som är fina läskflaskor som jag har sparat, dekorerade jag med tårtpapper och samma fina papper som jag använde till servetthållarna samt lite washitape.
 
De fina glastallrikarna är både arvegods och loppisfynd och jag tycker att de är så himla fina.
 
Sist men inte minst passade jag på att göra en enkel melon-manikyr. Jag målade bara naglarna i en melon-nyans, sedan målade jag en nagel med lite grönt nagellack och gjorde prickarna med en vanlig svart spritpenna.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress