Att äta glass till frukost är faktiskt helt okej. I vart fall om den är lika smarrig och nyttig som den jag gjorde för ett tag sedan.
![](https://cdn1.cdnme.se/787700/8-3/dsc_0391_57b21bde9606ee7d6f14e0a3.jpg)
Du behöver
Valfri fil eller yoghurt
Valfria osötade flingor
Honung
Färska bär
Gör så här
Blanda flingorna med honung. Lägg blandningen i glassformar och frys en stund. Häll därefter i fil/yoghurt och toppa med färska bär. Ställ in i frysen och plocka fram en stund innan det är dags för frukost dagen därpå.
![](https://cdn3.cdnme.se/787700/8-3/dsc_0388_57b21bfc2a6b2299a337c551.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/787700/8-3/dsc_0396_57b21c0a2a6b22115928e9ec.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/787700/8-3/dsc_0398_57b21c20e087c323d03f9ef0.jpg)
Isabell
Mums, låter helt himmelskt! :) Kanske kan man till och med blanda ihop allting innan frysen?
Dessa glassar ser underbart goda ut!! Tack så mycket för receptet :-)