15 augusti 2016

Frukostglass

Ekologiskt Recept

Att äta glass till frukost är faktiskt helt okej. I vart fall om den är lika smarrig och nyttig som den jag gjorde för ett tag sedan.
 
 
Du behöver
Valfri fil eller yoghurt
Valfria osötade flingor
Honung
Färska bär
 
Gör så här
Blanda flingorna med honung. Lägg blandningen i glassformar och frys en stund. Häll därefter i fil/yoghurt och toppa med färska bär. Ställ in i frysen och plocka fram en stund innan det är dags för frukost dagen därpå.
 
 
Märta

Dessa glassar ser underbart goda ut!! Tack så mycket för receptet :-)

Isabell

Mums, låter helt himmelskt! :) Kanske kan man till och med blanda ihop allting innan frysen?

a n n i k a

Mums!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress