Som jag nämde i går så ska en av grabbarnas förskolelärare sluta. Hon har funnits med ända sedan inskolningen av storebror och med tanke på att han till hösten påbörjar sitt sista år på förskolan så är det ett tag. Jag kan för övrigt inte fatta att tiden går så fort...det var ju nyss jag gick där lite oroligt på första inskolningsdagen.
 
I vilket fall som helst ville vi ge henne något lite extra ut över sommarpresenten så hon fick även en ordmolnstavla. Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag har gett bort ett antal sådana genom åren. Ta gärna en kik under kategorin Tavlor så hittar ni fler. Det är en rolig och personlig present att ge bort och dessutom enkel att göra. Det är lite extra roligt att ge bort dessa till förskolelärare eller andra som barnen har en relation till för då kan de hjälpa till med att komma på ord som passar in på personen i fråga.
 
 
Jossan ( Alfred o gustavs mamma )

Åh vad fina! Finns det nån möjlighet att du skulle kunna göra en sån på beställning till mig? Mot betalning givetvis! Johan fyller år nästa vecka och har lite idétorka men tror att en sådan tavla hade vart perfekt 😉

Svar: Men absolut! Det kan jag fixa. Jag skickat mess till dig på Fejan :)
Kikan

Jossan

Åh, så himla fin present! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress