I går när jag slängde ihop lite ekologisk raw-choklad för att stilla mitt sötsug passade jag på att doppa några bananer i smeten, hivade på lite kokos och ställde sedan in dem i frysen. I dag åt jag dem till kvällsmat och attans vad gott det var. Mums! Det här kommer jag att göra fler gånger och jag tror att barnen också kommer att gilla dem. Allt blir ju lite godare när man får äta det på en pinne liksom.

Du behöver:
Två bananer (ekologiska, så klart)
Kokos
Pinnar eller papperssugrör som du delar på mitten
0,5 dl ekologisk kokosolja
1 dl ekologisk kakao (gärna raw)
1,5 msk agavesirap
Dela bananerna på mitten. Trä dem på sugrören/pinnarna. Blanda samman alla ingredienserna till chokladen och doppa bananerna i smeten. Häll på kokos och ställ in i frysen. Låt dem stå ett par timmar och ta sedan ut dem en stund innan de ska avnjutas. Mums!


De två översta faten är vackra loppisfynd som jag verkligen älskar. Jag kan liksom inte få nog av vackra tallrikar även om maken gruffar lite över att det börjar bli fullt i skåpen.
Jossan
Mums, perfekt snacks ju! Måste jag prova! :D
Hanna
Så gott det ser ut!
Camilla Cecilia
Ser kjempe godt ut ! :D
Ellia
Åh jag vill verkligen ha dom där faten!!! så fina
julia
Kul idé!
corrineuj2
Stared fashionable project:
http://alba.projects.telrock.org
inhamma
https://pq.hosting/vps-vds-spain-madrid
Trasyjer
https://sobraniemebel.ru/yaroslavl/
Kevinmup
Have time to buy top products with a 70% discount, the time of the promotion is limited , [url=https://kurl.ru/tQyBO]click here[/url]
Enkelt och fiffigt! Måste testa känner jag, kramar Liza