I går när jag slängde ihop lite ekologisk raw-choklad för att stilla mitt sötsug passade jag på att doppa några bananer i smeten, hivade på lite kokos och ställde sedan in dem i frysen. I dag åt jag dem till kvällsmat och attans vad gott det var. Mums! Det här kommer jag att göra fler gånger och jag tror att barnen också kommer att gilla dem. Allt blir ju lite godare när man får äta det på en pinne liksom.
 
 
Du behöver:
Två bananer (ekologiska, så klart)
Kokos
Pinnar eller papperssugrör som du delar på mitten
0,5 dl ekologisk kokosolja
1 dl ekologisk kakao (gärna raw)
1,5 msk agavesirap
 
Dela bananerna på mitten. Trä dem på sugrören/pinnarna. Blanda samman alla ingredienserna till chokladen och doppa bananerna i smeten. Häll på kokos och ställ in i frysen. Låt dem stå ett par timmar och ta sedan ut dem en stund innan de ska avnjutas. Mums!
 
De två översta faten är vackra loppisfynd som jag verkligen älskar. Jag kan liksom inte få nog av vackra tallrikar även om maken gruffar lite över att det börjar bli fullt i skåpen.
 
VisaLiza

Enkelt och fiffigt! Måste testa känner jag, kramar Liza

Jossan

Mums, perfekt snacks ju! Måste jag prova! :D

Maria Dahl

fiffigt, gott och kreativt :)

Hanna

Så gott det ser ut!

Camilla Cecilia

Ser kjempe godt ut ! :D

Lowa

Men vad gott! Det här ska jag göra imorgon :D

Ellia

Åh jag vill verkligen ha dom där faten!!! så fina

julia

Kul idé!

corrineuj2

Stared fashionable project:
http://alba.projects.telrock.org

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress