Nu har jag testat Maria Åkerbergs saltdeo i snart två veckor och jag är så sjukt nöjd. Jag beställde den från Babyface och där kan man läsa följande om den:
 
100% naturliga ingredienser. Effektiv upp till 24 timmar. Saltdeon är otroligt effektiv, upp till 24 timmar, helt doftfri och utan alkohol och aluminiumklorid. Den desinficerande effekten gör att den passar under armarna efter rakning och som after-shave i ansiktet. Maria Åkerbergs saltdeo bygger på gammal beprövad kunskap. Den består av ett naturligt förekommande mineral, saltet kalium-alun. Förr användes detta i Sverige för blodstillande och desinficerande effekter. På den tiden la man inte så stor vikt vid att det också hade en deodoranteffekt.
 
Jag upplever själv att jag ganska lätt kan lukta svett men sedan jag började att använda den här deon har jag inte kännt tillstymmelse till dålig lukt. Och då har jag ändå jagat stort barn och kånkat på litet, jobbat och grejat i trädgården.  Jag hoppas verkligen att effekten kommer att hålla i sig för jag är så himla nöjd.
 
När man applicerar deon håller man den först en stund under rinnande vatten och sedan gnuggar man den som en vanlig deo. Så det gäller att man har tillgång till vatten, men det har man ju oftast så jag ser det inte som ett problem.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress