Nu är det den tiden på året då det kanske är dags att börja fundera på presenter till förskolepersonal, lärare och andra. Jag tycker att det är roligt att visa sin uppskattning för dem som lägger ner själ och hjärta i våra barn men samtidigt tycker jag inte om när det blir en tävling om vem som ger den finaste och mest påkostade presenten. Jag vet även att många har det tight och kanske inte har möjlighet att ge så mycket eller alls något. Därför tänkte jag tipsa om vad jag har gett tidigare år. Dessa presenter kan anpassas utifrån hur mycket pengar man har möjlighet att lägga och det går att göra mycket själv.
 
Godisglassarna var förra årets present och de var riktigt roliga att göra. Bägarna köpte jag på loppis.
 
Ordmolnstavla. Det är en rolig och personlig present att ge bort och dessutom enkel att göra. Det är lite extra roligt att ge bort dessa till förskolelärare eller andra som barnen har en relation till för då kan de hjälpa till med att komma på ord som passar in på personen i fråga.
 
 
Godisbuketten, en rolig present som är en variant på den vanliga blomsterbuketten.
 
 
Glassboxar, här går det utmärkt att fixa till exempelvis gamla skokartonger eller liknande och glassfodral går att skriva ut på nätet. Skedarna köpte jag för några kronor på loppis.
 
 
Goodiebag med ekologiskt godis och annat smått och gott. Jag valde att ge bort godis, te, ett ekologiskt läppglans och ett egentillverkat armband. Detta kostar ju lite mer men en goodiebag kan man ju fylla med precis vad man vill.
Mikaela

Vilka härliga bilder :D

Svar: Tack! :)
Kikan

Hanna

Riktigt bra idéer det där! :)

Svar: Tack! :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress