Den här dagen har varit som gjord för inomhusaktiviteter och hemmamys då regnet har vräkt ner och det har varit grått och trist. Jag hängde med storebror på hockeyträningen och efter det åkte han till en kompis. Jag och lillebror passade då på att ta fram fingerfärger och gick loss för fullt. Vi passade även på att göra en halloween-inspirerad tavla med hjälp av bobbyfärg från Panduro och, hör och häpna, ett ÄPPLE.
 
 
Vi skar helt enkelt ett äpple mitt i tu, målade snittytan med orange färg från Panduro och stämplade sedan på ett vitt papper. Ett perfekt sätt att göra något roligt av lite skruttigare fallfrukt också.
 
 
När färgen hade torkat målade vi med grön och svart penna och tadaaaa, finfina halloween-pumpor.
 
 
Lillebror tyckte att det var jätteroligt att stämpla och fyllde typ tre A3-papper med pumpor men jag gjorde en lite enklare variant som vi sedan ramade in.
 
 
Jag tycker att det är roligt att göra säsongsanpassade tavlor och den här får stå framme tills halloween har passerat för den här gången. Om ni vill ha fler roliga HAlloween-pyssel hittar ni det undwr inlägget Åtta roliga halloween-pyssel.
Sandra Rosén Dahlgren

Va sött det blev :)!

Svar: Tack! :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress