10 augusti 2018

Att få fota Visa Liza

Foto

För ett tag sedan fick jag den stora äran att fota Liza Kettil. Liza och jag lärde känna varandra via sociala medier och även om det tog lång tid innan vi träffades IRL, trots att vi bor på samma ort, så kände jag direkt att vi hade så mycket gemensamt.
 
 
Jag fotar ju väldigt mycket men när det gäller porträtt använder jag ju oftast mig själv som modell. Så det är oerhört roligt att få möjlighet att fota andra.
 
 
Liza är i mina ögon modig, kompetent och oerhört målinriktad samt har sinne för stil. Detta var något jag ville fånga i bilderna och de ni ser här är några av mina favoriter.
 
 
Vi fotade bland annat nere vid Örekilsälven, och det var för övrigt galet lågt vatten.
 
 
Bilden ovan blev jag väldigt nöjd med redan vid fototillfället. Vattnet i bakgrunden och Liza som ser ut som en riktig power woman.
 
 
Både jag och Liza har ett stort intresse för hållbart mode och det var hon och jag som tillsammans med Regina anordnade en klädbytardag i Munkedal i våras. Planen är att anordna ytterligare en i höst.
 
 
 
Jag hoppas få möjlighet att fota Liza fler gånger. Vi fick några lite galna idéer som vi inte hade tid att genomföra vid det här tillfället.
 
 
Och ja, vi delar även kärleken till höga klackar och vackra skor. Just dessa är ett loppisfynd som jag blev sååå avundsjuk på.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress