Till Angelicas babyshower gjorde jag en presentkorg i form av en luftballong. Den var både rolig och enkel att göra och jag använde nästan helt igenom återbrukat material. Dessutom blev den himla fin och jag ska absolut göra en till lillebrors rum också. Den ska jag dessutom sätta en LED-slinga i så att den kan fungera som lampa.
 
 
Rislampan köpte jag till storebrors Ninjago-kalas och då fick den agera ninja med ett par påklistrade ögon. Själva krukan som fungerar som korg här köpte jag ny men det går utmärkt att använda en du redan har hemma också. Jag dekorerade den med washi-tejp.
 
 
De små vimplarna klippte jag ut i svart papper och de fick samma washi-tejp på sig som krukan. Snöret som jag fäste dem på består av ihopknutna sidenband som är bortklippta från kläder.
 
 
Krukan fyllde jag med saker som mina barn har haft. Jag har så nedrans svårt att göra mig av med baby-saker. Angelica har helt rätt när hon kallar mig för den mest nostalgiska människan i världen. Men det är faktiskt ett väldigt bra tips (och nyttigt att rensa) att spara några saker och sedan använda som presenter till nykläckta små i bekantskapskretsen.
 
 
Bland annat la jag ner den här fina skallran som är tillverkad helt i trä och målad i giftfria färger, en nappflaska i glas, några strumpor, en pyjamas, några mössor och en bitleksak i trä.
 
 
Jag hade ett fint prickigt silkespapper som jag har fått någon gång när jag beställt skönhetsprodukter. De la jag i botten på krukan. 

 
Chanel-tavlan gjorde jag också samt ytterligare två tavlor. Jag ska visa mer av dem längre fram. Själva ballonger fäste jag i krukan med hjälp av fyra blompinnar. 

(null)

 Vill du göra en egen luftballong? Gör så här:

Du behöver:

Kruka eller korg
Rislampa
Fyra blompinnar
Något att dekorera med 

Fäst blompinnarna i rislampan. Jag tejpade sedan fast dem på insidan av krukan. Dekorera med några utklippta vimplar och lite washitejp eller något annat du har hemma. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress