Som jag skrev om härom dagen så fyndade jag en mössa i ull förra året på vårt lokala COOP. Den är en sådan där perfekt modell som sitter skönt, är lagom varm men ändå ganska tunn. Desutom har den där perfekta grå nyansen som jag gillar. Och den går att vika upp olika högt, eller inte vika upp alls, och jag gillar plagg och acessoarer som går att variera på olika sätt. Ni som känner mig vet även att jag är svag för vackra broscher och just broscher går ju också att använda på många olika sätt.
 
 
Det jag har fastnat för senaste tiden är att sätta broscherna på mössan. Jag tycker att det är så fint och det kan piffa upp den enklaste mössan. Nu har ju jag visserligen köpstopp men annars är just broscher något som jag alltid spanar efter på loppis och de går ofta att fynda för en billig peng. Den på bilden ovan är mitt senast tillskott som gick på några ynka kronor.
 
 
Den här fina gröna varianten är ockås ett loppisfynd. Den är jag även sugen på att sätta i ett sidanband och fästa runt halsen inom kort.
 
 
Ytterligare en loppad brosch som inte kostad många spänn.
 
 
Just den här är inget loppisfynd, den köpte jag för många år sedan utan att egentligen veta vad jag sulle ha den till. Men jag tyckte att den var så vacker at jag helt enkelt inte kunde låta bli. Och nu använder jag de ofta. Det som är roligt med just broscher är att de går att använda på så många olika sätt, det är bara fantasin som sätter gränser.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress