I dag lämnade lillebror över årets sommarpresenter till personalen på förskolan. Han ska ju dit några dagar till den här veckan men jag tyckte att vi kunde lämna över dem redan nu innan alla börjar gå på semester.
 
 
Jag köpte burkar på IKEA som vi fyllde med donuts (som jag inte bakat själv utan inhandlade i mataffären). Det går ju precis lika bra att köpa fina burkar på loppis men tänk på att köpa ganska breda med stor mynning så att donutsen går ner.
 
 
Jag blandade donuts med olika glasyr. Burkarna kunde dock varit nåååågot lite större för jag tror att donutsen kan vara lite svåra att få upp igen utan att de går sönder...
 
 
 
De fina etiketterna skrev jag ut från Hapiness is Homemade Jag klistrade dock in dem i word så att jag kunde förminska dem något.
 
 
Det blev lite extra fint med glasburkar med glaslock tycker jag.
 
 
De fina påsarna kommer från Åhlens.
 
 
 
Jag klippte ut hjärtan i rosa papper och skrev fröknarnas namn på och fäste med rosa sidensnöre.
 
 
Fina presentpåsar är något som jag själv gillar. Jag tycker att de är perfekta att använda till att förvara saker i som jag vill ha framme.
 
 
I påsarna stoppade jag även ekologiska geléhjärtan som jag köpte från Matsmart.
 
 
Och så fick de varsin ordmolnstavla.
 
 
Linnéa

Så fantastiskt fina och smarta presenter. Föpackningarna (både burkar och påsar) blir ju användbara efteråt utöver det delikata innehållet :) Tack för tipset!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress