Jag älskar verkligen det magiska kvällsljuset så här års. När solen börjar gå ner bakom trädtopparna och allt blir helt gyllene. Då vill jag bara fota, fota, fota...
 
 
Det blev några snabba bilder i går kväll då jag ville fånga både ljus och min fina outfit bestående av två second hand-fynd. Både topp och kjol köpte jag för några år sedan. De har dock blivit använda på tok för lite. 
 

Jag har så många fina plagg i garderoben som sällan blir använda så nu har jag bestämt mig för att verkligen använda allt jag har och sådant som inte sitter bra ska bort. Jag har redan rensat bort en hel del men det lär bli mer. 


Den här outfiten kommer jag dock att behålla och använda lite oftare. Jag älskar kombinationen grått och rosa och kjolen är så härligt bekväm och stretchig. Jag avskyr plagg som inte sitter skönt och som blir en pina att bära. Ljuset som sagt, så härligt. Önskar att jag kunde spara det i en burk och släppa ut det när vintermörkret tar över. Nu hoppas jag på fler vackra kvällar och fler möjligheter att ladda batterierna. 


 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress