När jag är på klädbytardagar är det inte bara mig själv jag kollar till. Så klart letar jag till barnen om det finns barnkläder men jag letar även till vänner. Jag har ju tidigare nämnt vikten av att ha en second hand-vän. Det vill säga någon vars stil du känner och som känner din. Och som oxå gillar att second hand-fynda. På så sätt kan ni leta åt varandra. 
 
 
Så när vi anordnade klädbytardagen här i Munkedal nu senast fyndade jag den här fina klänningen åt Angelica. Omlottklänningar är ju perfekta amningsklänningar och dessutom är tyget stretchigt och jag tror att den passar perfekt med en växande bebismage som hon har. (Man kanske kan tycka att min mage oxå ser ut att innehålla en bebis på bilden ovan men det är bara efter-två-graviditeter-och-jag-gillar-att-äta-put, så har vi dödat det ryktet)
 
 
 
 
 
Jag var dock tvungen att testa klänningen och den var så fin och skön. Så jag tänkte att jag kanske kunde bytlåna den lite. Och är inte det ändå ett fantastiskt bra ord, bytlåna. Kläder som är bytta som lånas innan de skickas vidare till den de var tänkta för. 
 
(null)
 
Dessa bilder togs för bara någon vecka sedan eller två och sedan dess har grönskan fullkomligt exploderat. 
 
(null)
 
Det gäller att fånga ljuset så här års. Eller vad säger ni i värmen och det ljuvliga vädret? 
 
(null)

Som sagt, den här klänningen kommer att få åka vidare till Angelica snart, tillsammans med lite annat från klädbytarkvällen vi hade på jobbet igår. Och vad jag fyndade där kommer ni att få se inom kort. Så länge kan du ju ta och lyssna på veckans avsnitt av Ecofashionista-podden. Vi pratar om att ha en säsongsgarderob, olika sätt att släppa nostalgin kring plagg du inte längre använder och efterlyser tips på second hand-affärer i landet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress