Broscher alltså, jag älskar dem och håller alltid ögonen öppna på diverse loppisar efter dem. Jag har även ärvt flera stycken. Och ni som har hängt med här vet att jag inte bara gillar dem för att de är fina utan för att de har så otroligt många användningsområden. På vintern pryder de mina mössor, jag använder dem i håret och även i halskedjor och så klart som dekoration på kläder.
 
 
Nyligen hittade jag ytterligare ett sätt att använda dem på och vips hade jag fått en mängd nya variationsmöjligheter i min garderob.
 
 
Jag vände nämligen ett helt vanligt linne bak och fram och fäste en brosch så som ni kan se här ovan. Ett så himla snyggt och kul sätt att piffa upp ett helt vanligt linne på.
 
 
 
Enkelt, fiffigt och hållbart. Gissar att de flesta av er har både linnen och broscher hemma. Så det är bara att gå loss.
 
 
Det kan även vara fint att bara vända ett linne bak och fram. I det här fallet blev det fint med spetsen bak tycker jag.
 
 
Och vet ni, det finns ytterligare ett sätt. Sätt broschen bak istället, då blir det som ni ser här ovan. Med andra ord kan samma linne bäras på tre olika sätt.
 
 
 
Den här varianten gillade jag särskilt mycket.
 
 
Och ja, som ni ser fungerar det med alla möjliga sorters broscher. Det är bara att testa.
 
 
Samma linne, en annan brosch.
 
 
Och här har jag testat att sätta den här broschen bak istället. Fint det med.
 
 
En enkel detalj som piffar upp vilken outfit som helst. Det fungerar ju även på en klänning med smala axelband.
 
 
Jag testade även att göra samma sak med ett hårspänne.
 
 
Även det blev fint när jag satt det där bak.
 
 
Jag älskar när jag kommer på nya roliga och snygga sätt att använda plagg och accessoarer som jag redan har hemma. Att få till en ny och piffig outfit utan att för den delen köpa något, det är hållbart mode för mig.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress